Portrætbog - udkommer 2015

Jean von Baden er ikke hvem som helst. Han er udråbt til Festkongen af København og har haft fingrene i nogle af byens mest populære klubber. Jean har tegnet nattelivet som dj, promoter og eventmager i mere end 20 år. Eventyrlysten, vild og ekstremt søgende. To dage i hans liv ligner ikke dit og mit: Han har fået blackout hos de kongelige, siddet (uskyldigt) varetægtsfængslet i NYC, haft en personlig stalker, og har levet så hårdt, at han ikke regnede med at fylde 30.

Jean von Baden er imidlertid også historien om et barn, der blev alt for tidligt voksen. Lægesønnen der blev revet ud af de trygge rammer i den sydsvenske idyl til en 3v’er i en boligforening på den mørke side af Frederiksberg – nu faderløs. Som lærte at begå sig blandt alkoholikere og skæve eksistenser – som levede af burgere og trofast hentede sin mor på bodegaen hver aften. Og som 15-årig også mistede moren – samme dag som han afsluttede 9. klasse.

Kom med på rejsen, når portrætbogen om Jean von Baden katapulter læseren gennem de vilde teenage-år, de endnu vildere år i 20’erne og op i 30’erne til i dag. Alle, der har haft noget at gøre i det københavnske byliv siden 1990, kan glæde sig – og dem, som bare er nysgerrige, kan se frem til en ligelig blanding af fest og ballade samt alvor og eftertænksomhed. Von Baden svinger krabasken og uddeler røfler til jetsettet sammen med masser af amour til det fine, finurlige og skrøbelige blandt mennesker…

Portrætbogen udkommer i 2015 – og kan du ikke vente, er der mere læsestof her.